Google Latitude

Google Latitude

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Google Latitude: vind vrienden over de hele wereld

Google Latitude is niet langer beschikbaar. Wellicht is Glympse, Foursquare and Google+ een goed alternatief.

Google Latitude is een kleine webdienst die de positie van je vrienden laat zien op Google Maps. Jij en je vrienden bepalen zelf of je je locatie doorgeeft via 't web of een smartphone.

Heb je een telefoon met versie 3.0 of hoger van Google Maps geïnstalleerd, dan geef je gemakkelijk je locatie door via Google Latitude. De dienst informeert je netjes via een mail (in je Gmail-account) dat je je locatie deelt met anderen. Hierdoor schrik je wat minder als iemand ineens vraagt hoe lang je al in Barcelona bent. Deze versie van Google Latitude toont verbonden gebruikers middels hun Avatar (bijvoorbeeld een foto) op de kaart.

Het is belangrijk om aan te geven of je deze dienst wel of niet op je mobiele telefoon wilt gebruiken. Heb je het standaard ingeschakeld dan zien al je contacten namelijk constant waar je bent. Let dus op hoe en of je de service op je telefoon instelt.

Hoewel stalkers er een fijne digitale assistent bij krijgen, is deze dienst zinvol als je veel samenwerkt met Gmail-gebruikers. Informeer je elkaar graag over je locatie dan is Google Latitude een uitkomst.

VOOR

  • Integratie telefoons

TEGEN

  • Voer voor stalkers

Meeste downloads Zoek & Opzoek tools voor web-apps

Beoordelingen about Google Latitude

Heeft u geprobeerd Google Latitude? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Google Latitude

Verken Apps

  • Google Maps

    Google Maps

×